Over Rick

OVER
RICK KOOPMAN

VIEZERICK
Als jonge jongen was Rick al gefascineerd door muziek, en het was geen verrassing dat hij al op zeer jonge leeftijd achter de draaitafels stond. Terwijl zijn leeftijdsgenootjes op het strand speelden, bracht Rick uren door met het verkennen van verschillende beats en melodieën. Deze vroege blootstelling aan muziek legde de basis voor zijn passie en talent, waarmee hij later zijn stempel zou drukken op de wereld van muziek als VIEZERICK.
Benieuwd naar de beats die Egmond aan Zee op zijn grondvesten doen schudden? Luister nu naar de tracks van VIEZERICK en laat je verleiden door zijn unieke geluid. Druk op play en laat het feest beginnen!
Of je nu een doorgewinterde liefhebber bent van de hardere genres of gewoon op zoek bent naar een onvergetelijke muzikale ervaring, VIEZERICK staat klaar om je te laten kennismaken met de beste beats die de scene te bieden heeft. Blijf op de hoogte van zijn laatste releases, optredens en nieuws.

Rick Koopman

Met een onstilbare honger naar nieuwe geluiden en een natuurlijk talent voor het mixen van tracks, heeft Rick zich ontwikkeld tot een ware autoriteit in de wereld van de hardere elektronische muziek. Zijn toewijding aan zijn vak en zijn unieke stijl hebben hem niet alleen lof van fans verdiend, maar hebben ook de aandacht getrokken van kenners in de industrie.

270

Songs Recorded

100+

Tracks gereleased

Boeken?

Wil je een onvergetelijk feest organiseren dat nog lang in de herinnering zal blijven hangen? Boek dan nu VIEZERICK als DJ voor jouw evenement en laat de dansvloer schudden!
CONTACT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram